onsdag 1 februari 2012

Piffar och lullar (och sen blir det andra bullar)

Hemma från dagis och energin är kvar! Har sprungit omkring här nu och plockat och fixat och tänt ljus. Älskar verkligen att ha levande ljus omkring mig och det är det viktigaste att få ett hem mysigt tycker jag.
Hittade ett superfint zinkhus för ett tag sedan på Ica Kvantum. (Jisses, tänk att man kan fynda inredning i en mataffär!)
Peter blängde på det och höll på att få slag för att det kostade 99:- och han tyckte nog inte att det var värt mer än 30 spänn. Jag tyckte nog att det var ett fynd jag! Ja, karlar fattar inte det där med inredning ibland...
Det blev i alla fall urfint i köksfönstret och huset passade perfekt. Är också sååå satans nöjd med vårt svarta bord och vita stolar!

Jahapp, nu är det dags att börja förbereda middagen och sen blir det bullbak. Bästa att passa på när energin är på topp! ;-)2 kommentarer:

pillan sa...

Ja men det huset var ju jättefint!! Karlar dom har verkligen noll koll på vad lull-lull kostar... ! Tänk om dom visste hur mycket pengar som går åt på bara blommor och ljus för att få det lite extra mysigt:/!!

När är mama/bloggalan i år?

Kram P

Petra sa...

Superfint och vilket kap på zinkhuset då;)kram o ha det bäst.