fredag 17 februari 2012

Fredagslyx

Hej fredag!!!
Vi har nyss käkat en sen frukost och killarna fick äta den framför Bolibompa idag. Lite extra mysigt idag såklart!
Vi kör väl finfredag och en favoritklänning från Indiska åkte på. Kom ihåg att jag köpte den när jag väntade Isse och jag gillar den så himla mycket fortfarande.
Ska strax klä på mig och gossarna för en lek/fikadejt ute i vintersolen med Frida och Anneli plus alla barn då!
Puss så länge!

3 kommentarer:

Malena sa...

men åh vilken fin klänning! Ser ut att vara en sån där som är himla snygg till jeansjacka men att det alltid blir knöligt i armen för att den är klockad! :)
Du ser så vårig och fräch ut! Själv är ajg varken vårig eller fräch.....

Jag fick ditt sms! Ursäkta att ajg inte svarade! Nåt kom emellan. Hör av dig igen nästa gång det blir Uppsala. kanske vi har mer tut då! :)

Skön fredag till dig!

Kram!

pillan sa...

Vad du är vårig och snygg idag!!
Själv är jag trist svart....

Kan inte bestämma mig angående galan... Skulle vara så himla skoj men samtidigt blir det lång resa och övernattningar hmmm. Jag och Fillan ska åka utomlands också så jag behöver fundera... :/

Kram fina V//PIllan

Malena sa...

Hej!

Känner mig så kass så Mårten får hämta Ludvig idag. Alltså kan jag pimpla vidare på whiskyn! ;) nejdå! jag tycker verkligen att det smakar blä. Får nästan kväljningar.

Just ja du frågade ju om galan! Har inte hunnit tänkt på det så mycket.... Jag vill nog gå men just nu är jag så fruktansvärt fattig att jag inte kan betala biljettpriset. Kan jag gå så ska vi ju själklart samåka igen! :)

Kram!