tisdag 21 februari 2012

Morning!

God morgon på er!
Det blev en bloggfri dag igår då vi startade sportlovsveckan med en liten utflykt. Peter tog med sig tre av barnen till Fyrishov (ävertyrsbad i Uppsala) och jag och Isac spenderade dagen på Gränby centrum med min mamma och syrrorna. Killarna hade haft jätteroligt och vi hade det himla trevligt vi också!

Darlingen jobbar idag och imorgon och är sedan ledig igen så något mer påhitt blir det säkert senare i veckan. Lucas och Isac är nu på dagis och de stora kidsen stökar runt i köket med frukosten.
Jag ska strax njuta av min frulle framför tv:n och sen få vi förhoppningsvis fikabesök!

Vi hörs senare, godingar!


Bild härifrån!


3 kommentarer:

Malena sa...

Tack raring! Kryar så gott jag kan! Har varit hos doktorn idag och fått lite prylar mot luftvägarna. Var tvungen att gå till kontoret och skicka ett paket och nu sitter jag kvar här för jag orkar inte gå hem. Blir så svettig och andfådd. ska lägga mig i övernattningsrummet och vila. Mårten hämtar Ludvig på dagis nu när jag är krasslig så jag väntar tills det och åker med då. :) Har hört att det vankas semlor här på kontoret vid 14-tiden med specilabeställd utan mandelmassa till mig! :) Mumma! Hoppas på att det är vaniljkräm i den ;)

Läste först i ditt blogg inlägg att det igrå blev en "drogfri" dag! Hahaha! Blev lite orolig där innan jag såg att det stod blogg och inte drog! :)

Vilken mysig bild! Gott med marsmallows!

Kram!

sbobet sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
gclub sa...

My partner and i still cannot quite believe that I could become one of those studying the important points found on your site. My family and I are really thankful on your generosity and for providing me opportunity pursue the chosen career path. Thanks บาคาร่าออนไลน์ for the important information I managed to get from your website.