tisdag 7 februari 2012

Det senaste hos mig

Killarna är hemma och dagen hade varit bra på dagis för Lucas och Isac. Skönt att det verkar fungera bra! Det är bara en av fröknarna än så länge som ger sprutor, men de andra är på gång att lära sig också. Isac verkar trivas han med och det har inte varit några problem med lämningen. Har faktiskt haft tur med alla våra barn på dagis och de har älskat att få vara där!

En liten påse från HM följde med mig hem igår och den innehöll halkstrumpor till Isse och hårinpackning och en liten sminkväska att ha i handväskan tänkte jag. Så söt med Montazamitofsen!
Två coola mössor til småkillarna hittades på Lindex, perfekta till våren.

När vi var i Gävle ramlade jag över en übersöt tunika med fåglar på! Fyndades på Vero moda för 89 spänn och sedan köpte jag nya kängor som jag suktat efter ett tag. Var bara tvungen att slå till när de hade sänkts ytterligare i pris!  Jorå, shopping gör en liiite lyckligare!

Nu fortsätter jag tisdagen med att ladda inför ett argt samtal till Försäkringskassan. En extra stark kaffe innan alltså!2 kommentarer:

Elin sa...

Du måste vara en okrönt shoppingprinsessa! SÅ roligt när du visar dina shoppingfynd! Hoppas du fick ordning i ditt ärende med FK.

Ha en bra dag!
Kram Elin

Tina sa...

Jag har oxå kollat på de där skorna ett tag, så när jag såg att du hade fyndat så var jag tvungen och ta en titt jag med... 100kr betalade jag för mina, underbart!! De hade ett par kängor med hög träklack och "nitar" oxå, i mörkbrunt skinn, vet du vilka jag menar?? :)

Kollar din blogg varje dag, gillar att du skriver om allt, med- o motgångar, kläder, barnen - det blir liksom inte så perfekt som en del gärna visar. Keep up the good work girl!!!

Kram från Tina