torsdag 16 februari 2012

Lillfredag

Har alltid tyckt om torsdagar! Det är liksom en laddning inför fredagen då vi brukar städa och göra helgfint. Oftast äter vi något godare än typ falukorv eller köttbullar som det blir så mycket av de andra vardagarna. Som en liten smygfredag!
Har idag fått undan en massa tvätt och så har jag fyllt frysen och skafferiet med helgmat. Efter maten så blir det städning och byte av sängkläder och handdukar. Så skönt att vakna till fredagen och allt sånt är gjort!
Dagens middag blir laxfilé med en röra på creme fraiche och chevréost. Gör såklart några utan röra till kidsen och darlingen som inte äter fisk får ta nåt annat. Älskar lax!

Önskar alla en härlig lillfredag!!!
3 kommentarer:

Anna S sa...

Jag älskar också lax och i lördags provade jag ett recept från Ica med just chevre och creme fraishe med färsk timjan och basilika. Mycket gott! Barnen fick med hollandaisesås :).

HA en skön kväll!
KRam

Malena sa...

Åh va gott det där såg ut! :) är väldigt käbslig oför att laxen ska vara för torr så jag vill ha min nästan rå om det ska va.

Gör man torsadgen lite lygigare "lillfredag" som du sa så känns ju helgen så mycket längre! :) Så varför inte göra alla dagar lite lyxigare?;D
Nää då kanske man skulle tröttna. Det är ju det där lilla extra som gör lyxen.

Vi ska äta laxlasagne ikväll Ingen fredagsmat kanske men den är riktigt god och förhoppningvis får vi i Ludvig lite. han matvägrar just nu...

Kramen!

Malena sa...

Sorry att jag skriver så slarvigt! Hoppas att du förstår ändå!