torsdag 7 oktober 2010

Mässa och dagens!

Vaknade till gråväder och regn, men är skapligt pigg ändå! I natt fick vi sova lite bättre, tack gode gud för det! Isac ville äta några gånger, men somnade om efter varje amning. Har varit på barntimmarna på förmiddagen med Isac och nu har vi lite eftermiddagsmys med tända doftljus och lite fika.

Imorgon tänkte jag åka på Underbara barn mässan och såg att Hem & villa och Hem & inredning kör samtidigt! Ska bli superkul att få åka och titta på alla mässorna. Är det någon mer som ska dit imorgon, säg till så kanske vi kan ses!!!

En dagens idag blev en kanonfin blus från Indiska, amninglinne och kjol från HM och strumpisar från Lindex. Ute idag invigdes en ny härlig sjal från Pieces/Vero moda.

Kram kram!














6 kommentarer:

Bloggande 4barnsmamma sa...

Åh! underbara barn! Har velat dit flera år nu men det blir liksom aldrig av. Inte så lätt för en skåning att bara dra dit sådär... Det krävs en del planering.
Ack så avundsjuk jag blir!

Annas inspiration sa...

Hej snygging!

Vad fiiin du är :-)
Sjalen har jag i svart, verkligen toppenpris!

sv: jajamän det går att snöra ut stövlarna, ska du slå till?

Ha en fin kväll
kramkram

Petra sa...

Skönt att han sov bättre,här sov nova oxå bättre vakna bara 6-7 gånger och somnade om utan amning peppar peppar det tar sig;)ska på mässan imorgon,synd annars kunde vi sagt "hej" :)KRAM O TREVLIG HELG!

pillan sa...

Låter som en superdag, både barn och inredning. Hoppas det blir skoj
Kram Pillan

Unknown sa...

Grymt snyggt!

Trevlig fredag ,
stora kramen från mig!

Petra Bloggar sa...

Hej snyggve!

Hoppas att du hittar en massa kul på mässan :-)

KRAM