onsdag 25 januari 2012

Vem stal min energi?

Ja, det kan man undra... Behöver verkligen piggas upp nu känner jag. Trött och smått orkeslös har jag varit ett tag nu och kanske ska man skylla på nån form av vinterdepp eller börjar 40-års krisen komma???
Nä, nån sån har jag absolut inte, men jag tror att allt detta med Lucas diabetes börjar kännas vid. Han har ju varit hemma från dagis sen i slutet på november och det är ju en ständig pass på honom trots att allt går bra. Det är ju jag som är hemma på dagarna och det tar på att hela tiden tänka på att han ska äta ordentligt, ge medicin, kolla så att han inte är låg osv. Peter är i alla fall underbar för han tar ju faktiskt det mesta när han kommer hem från jobbet!
Men det har ju varit en stor omställning för hela familjen så det är klart att en liten svacka kanske kommer nu så här ett tag efteråt.
Vi är igång med dagis nu och det är jag som ska "undervisa" personalen om hur man ger medicin samtidigt som vi inskolar Isac, så det är fullt upp nu!
Fick post från Bodyshop klubben idag med flera riktigt bra piggelintips och så ett prov på deras nya body butter som har chokladdoft. Låter spännande tycker jag och det kändes bara härligt att läsa om deras pigga tips.
Nån mer som har några bra energitips så, snälla dela med er! Nu har jag i alla fall haft en liten egenstund med god kaffe, bra musik och fått "prata" ut med er! 
10 kommentarer:

Anonym sa...

Mitt tips är att lyssna på kroppen, vila, sänk kraven på det som går , var ute, motion. Ha tålamod på att oken kommer så småningom. kram Annika

Anonym sa...

Inte konstigt att det kommer en svacka emellanåt. Jag vet hur mkt "jobb" det är att ha ett barn med diabetes. Men som tur är finns ju svackorna där för att även topparna ska finnas och snart tror jag det känns bättre igen. Sen är det ju en ganska tung tid nu mitt i vintermörkret. Ta hand om dig och unna dig nåt extra.
Kram Eva

Kärleksallen sa...

En stor styrke kram! Din man har " bjudit hem " oss till er någon dag :-), då kan vi ge varandra lite styrka och kanske ett glas vin och tjejsnack! Men bara om du orkar... och vill såklart! Ha en skön kväll nu Veronica, du är grym!!! Kram Johanna

MM sa...

*kramarom*

Det är väl inte konstigt, av flera skäl, först nu när allt rullar med L så får du chans att känna efter, o glöm inte att du faktiskt skolar in din 'sista' bebis på dagis nu! <3 Det finns säkert lite malande vad som händer sen oxå...

Kommer o tar ut dig på en dejt så fort du har tid! <3 <3 <3

stor kram!

Anonym sa...

Jag tycker att du har varit otrolig när det gäller Lucas diabetes. Naturligtvis kan det kännas för mycket till slut! Dessutom har du ju fyra (eller kanske fem ;-)) killar till som behöver din uppmärksamhet. Du ska se att allt känns bättre när vårsolen börjar titta fram! Keep up the good work! Vi kanske ses något nästa vecka!
Kram/Camilla

Annas inspiration sa...

Hoppas du snart får ork,
det är nog ganska vanligt att det tuffa kommer i kapp förr eller senare.

Många stora kramar

Erika sa...

Jobbiga saker brukar ju ofta komma ikapp en.. Man tror att man har läget under kontroll men förr eller senare så finns det där. Mina tankar far iväg och jag inser att vi var nära att förlora vår mamma för ett tag sen. Jag har faktiskt missat att din son har fått diabetes! Kan verkligen förstå att det är en stor omställning och din oro!

Men det är såna här jobbiga dagar man får försöka påminna sig om att vi lever och har varandra. Ta en dag i taget och njuta av den!

Energitips har jag tyvärr inga, jag sitter själv hemma och sover hela dagarna nästan!

Skickar dig en stor kram och massa positiva tankar!!

pillan sa...

Som du sa till mig när jag var "beige" oftast går det över på nån dag! Hoppas du känner dig bättre och Hey imorgon är det fredag!!

Kram P

Anonym sa...

Förstår att det är tufft Ibland,du har många som du ska räcka till för.Du ska se att det vänder snart och att allt känns lättare.Många STORA kramar.

Malin N

Petra sa...

Hoppas du piggar på dig nu under helg,VILA VILA VILA stor kram