torsdag 23 juni 2011

Starstruck!


Japp, då var man i ett slags Foo fightersrus då!
Vilken kanonkonsert! Full ös hela kvällen och de spelade hit efter hit så det var värsta allsången i princip hela tiden, jisses vad bra de var!

Vi hade en magisk kväll som började med supergod mat på en mysig restaurang där jag åt en pastarätt med oxfilé och kantareller och toppade det med ett gott rödvin. Det var nog något av det godaste jag ätit på länge!

Och inne på Stadion hade vi riktigt bra sittplatser, så vi satt där i solen och njöt av jäkligt bra musik och några kalla öl, så ja, man kan säga att vi är  mycket mer än nöjda!

Nu har vi varit hemma ett tag och även om vi inte var borta så länge så var det underbart att få komma hem och snusa på våra älsklingar. Killarna hade i alla fall haft det lika bra som vi med sina omtyckta storkusiner!
Har packat upp både väskan och kassarna från shoppingrundan vi tog idag och nu laddar vi inför morgon dagen då vi får besök av mina föräldrar och lillasyster med familj!

Go´ kväll på er kära bloggisar och njut av denna sköna låt!


2 kommentarer:

MammaMia sa...

Underbart med en minisemester! Och Foo fighters är ju aldrig fel... ;-)

Härligt att jag verkar kunna kommentera på din blogg igen! Har varit inne och läst ända sedan galan, men det är som om jag har varit "spärrad" att kommentera, har bara låst sig varenda gång. Men nu verkar det ha fixat sig :-)

Glad midsommar!!!

Kram

pillan sa...

Sicken superkväll det verkar ha blivit:)
Najs!!

//PIllan