lördag 18 juni 2011

Det bidde lite av varje till den arga mamman...

Hade en mysig dag igår på Gränby centrum med mamma och lillasyster och jag kom hem med lite smått och gott. Lite sommarrea hade börjat dyka upp, men hittade inget speciellt där. Med en liten ettåring i vagn så gäller det att vara snabb för han ledsnar ju så fort. Men jag är nöjd med det jag shoppade!

Peter är och jobbar idag och jag har varit på så satans dåligt humör hela dagen. Lättirriterad och arg! Kollade nyss almanackan och upptäckte att det snart var dags för den mindre trevliga veckan som återkommer varje månad...
Hello PMS monster!
Nu sover Isse och de andra kidsen är nere i källaren med några kompisar och jag njuter av lugnet, en stor latte och en massa mörk choklad. Känner att detta var precis vad jag behövde nu!
Måste ju pigga på mig eftersom jag ska på en rolig tjejmiddag om några timmar. Ska strax måla naglarna, börja fixa håret och gräva fram något fräsigt till kvällen!

Ha nu en fortsatt bra lördag, alla godingar! 


Nytt till Sebastian och Isac från Kappahl.
Tufft till Lucas som ville modella direkt! Också från Kappahl.

Lite till mamman från Body shop, topp Lindex, läderarmband Kappahl,
halsband och armband från Gina tricot.

Och så lite till hemmet, ljusstakar och vaxduk
från Hemtex!

2 kommentarer:

Petra sa...

söta Sebastian:)
Denna PMS -usch jobbigt värre den är här hos mig oxå grr...men fint du shoppat kram på dig o ha en toppenhärlig kväll.

Petra bloggar sa...

Vilka härliga fynd du gjort! Du är such a pingla :-) Gissar att du har kvällarnas kväll just nu, and you are totally worth it!

KRAMAR