torsdag 23 augusti 2012

Bryt ihop och kom igen

Är slut som artist kan jag säga... Darlingen har legat som ett stök i sängen sedan i måndags kväll med typ ryggskott eller liknande och han har knappt kunna kliva ur sängen.
Det känns nu när man får göra allt själv här hemma hela tiden med fem ungar. De stora hjälper ju till så mycket de kan såklart, men ändå... Jag är ju van vid att jag och Peter delar på allt med barnen och hushållet hela tiden. Han är verkligen en klippa!

Och dessutom har vi nu troligtvis hittat svinkoppor på två av killarna. Suck...
Ska ner på BVC i eftermiddag och kolla. Minns att Victor hade det som liten och att det var svårt att bli av med. Hoppas att de får det lindrigare nu och att vi andra klarar oss.

Det låter kanske lite larvigt, men det kändes lite tungt och tröttsamt här på morgonen. Bröt ihop lite en stund och sen kändes det faktiskt bättre.5 kommentarer:

Grodmamman sa...

Svinkoppor är inte kul, hoppas att ni andra slipper.
Kram

Anonym sa...

Usch så trist med svinkoppor.
Finns bra hjälp att få typ pencelin, asolsprit.
Hoppas maken blir bättre.

Karin

pillan sa...

Styrkekramar och pepp kommer lastat!!

Kramis P

Anonym sa...

Åh, krya-på-er-alla-kramar!!!

Svinkoppor e inte skoj, o dessutom grymt smittsamt, men med alsolsprit, plåster för att skydda mot pilliga fingrar o grym handhygien så e dom snart borta ska du se!

Vi fick oxå en full-gas-start, o det märks tydligt att jag vant mig med att inte vara ensam om allt när sambon försvann bort på jobb :/

Kram!

/M

Anna sa...

Förstår precis hur du känner. Och allt kommer på en och samma gång, det är tusen saker som måste göras och minst lika många som borde göras. Och där står du ensammast i världen(känns så iaf). Och barnen vill ha sitt plus att de ska ha mat och omvårdnad och så ska du se till så att väskor packas och läxor fixas. Någon ska på träning och någon är hos kompis. Allt känns hopplöst.
Men om du gör det viktigaste och skiter i resten, bryter ihop(det är okey att göra det) och reser dej igen så kommer det att fixa sig. Du fixar det för att du är du.

Styrkekramar!