onsdag 28 april 2010

Vårjacka!

God förmiddag!
Onsdag idag och tiden flyger verkligen iväg. Har så mycket saker som jag skulle behöva göra hemma, men nu är ju fokus på lille Isac. Lite plock och fix har jag i alla fall hunnit med nyss när han sov en stund. Ska strax åka och handla och ta en lunch/fika med Annelie på hennes jobb.
Alltid lika trevligt!

Tog fram min fina vårjacka från Kappahl och I lövve it! Sist jag provade den så var det en stor mage i vägen... Kul att få ha den nu när den verkligen passar.
Conversen är också på, mina absoluta favoritskor som tyvärr börjar bli ganska smutsiga vid det här laget. Vågar jag slänga in dom i tvättmaskinen?
Har någon av er gjort det???

Skön onsdag på er!Nya favvojackan!


Tvättbara???

6 kommentarer:

Annica sa...

e ganska säker på att det går att tvätta dom i 30 grader

kram

Therése sa...

En väninna till mig tvättade sin och dom kom ut levande! :)
Ha en härlig dag!

Johi sa...

Japp, tvättbara. Jag skulle skrubba med galltvål först och sen in på 40 grader. Lycka till!

Anonym sa...

När jag var på stadium i helgen så visade de en skokräm som t.o.m fick smutsiga barnskor rena,har inte testat själv men det lät iallafall riktigt bra!

Maja sa...

Converse i tvättmaskinen funkar bra!

jama sa...

Har hört att de ska gå och tvätta men jag har inte vågat slänga in mina (vita) än! 30 grader tror jag man ska hålla sig till..men 40 kanske oxå funkar. Osäker där!

Den där jackan stod jag o klämde på för några månader sen oxå. Men tyckte den var så tunn!! Det är iofs en vårjacka men jag är sån fryslort. Men den är jättefin på. Hmmm.... ;)

Ha en mysig dag