tisdag 6 april 2010

Back to life

Börjar komma tillbaka in i vardagen igen och det är skönt! Att få känna sig pigg och att amningen börjar flyta på utan allt för stor smärta. Brukar alltid få såriga bröstvårtor och då är amningstunden en riktig pina!
Med tre av de andra pojkarna så har jag gett upp amningen efter ca 2 månaders smärta och det med sorg för jag har alltid velat att amma varje gång. Och med Sebastian så gick det faktiskt kanonbra, så jag har ju vetat att det går!
Nu håller jag tummarna för att det fortsätter att fungera bra. Men att ge tillägg är ju givetvis lika bra, har faktiskt förberett med både ersättning och en bra flaska om det nu inte skulle funka.
En mätt och nöjd bebis ger en lugn och trygg mamma! Viktigast av allt!

Nu vill jag ut! En promenad i solen väntar!

Kram!Isac, 1 vecka gammal igår!

7 kommentarer:

Kärleksallen sa...

Åh vilken liten goding!!! :-)
Längtar sååå mkt efter att få skriva som du: känna sig pigg!

Önskar en skön dag! Kram Johanna

Anonym sa...

Du kanske redan vet att det bästa sättet att bli av såriga är att smörja med bröstmjölk iförebyggande och hela tiden och före och efter varje amning.
Lycka till.
Han ser så söt ut.
Kramar

Home No.1 sa...

Hej=) Vilken liten sötis! Kram Annica.

Grodmamman sa...

Jag ammade bara sonen i en månad p g a olika anledningar och var så glad över att det fungerade bra med dottern sedan. Men jag håller dig att huvudsaken är att bebisen är nöjd och glad!:)
Kram

Sand mellan tårna sa...

hej raring....

Jag tror det går galant denna gång för du har rätt inställning. (du kommer ihåg min inställning med Mille) Du är ändå supermamman nr 1 oavsett milk or not ;)

KRAM!

Maja sa...

Testat en sån där amningsnapp? En genomskinlig som man sätter på, ett tag för att avlasta bröstvårtan.Finns på Barnens hus bla eller Apoteket.

Petra Bloggar sa...

PUSSPUSSPUSSPUSSPUSSS på lille GOOOOS!!!!