söndag 7 mars 2010

Söndag kväll och bloggtips!

Japp, då var helgen snart över! Här har Lucas haft en släng av magsjuka (dock lindrig), Sebastian har varit på ett kalas, Filip har varit på två kalas och så har killarna åkt en massa skridskor. Behöver jag säga att helgen har rusat förbi?

Bakade en paj igår som blev himla god och det receptet kommer från den underbara bloggen Linnéas Skafferi. Många goda och enkla recept har jag hittat där, allt ifrån snabb vardagsmat till smarriga bakverk! Det är förresten Linnéa som har varit med och skrivit alla recept till böckerna som kan köpa med en av kvällstidningarna. Mitt tips till er, gå in på hennes sida och bli inspirerad, både av recepten och de fina bilderna!

Här hemma avslutar vi söndagen med en hyrfilm, tänkte se actionfilmen "Surrogates" med Bruce Willis.

Kram Veronica

Bild lånad från Linnéas Skafferi och receptet finns här!


2 kommentarer:

Bella sa...

Mums så gott det ser ut, ska absolut gå in och kika hos Linneas skafferi :)

TACK för din omtanke, det värmer då livet är upp och ner och jag tvingas vara den starka fastän jag själv mår skräp, man kan ju som bekant inte lätta sitt hjärta helt på bloggen utan får välja sina ord, det är så mycket mer än bara mina sjukdomar som spökar för tillfället... ändå skönt att skriva av sig lite, och då blir det tyvärr i gåtor...

Hoppas du får en skön söndagkväll

Kramar Bella

Annica sa...

hello, fick du inte mitt mail?
då ringer jag dig i morgon.
kram