fredag 26 februari 2010

Ibland är det lite roligare att vika tvätt!

Jag har tvättat upp lillprinsens första kläder nu i några dagar och det gjorde det lite skojigare att tvätta och hänga kan jag säga! Fast att jag har fött fyra barn tidigare så glömmer man alltid bort hur små de faktiskt är som nyfödda.
Har idag vikt ihop pyttesmå bodys, byxor och pyjamasar och lagt in i pyrets lilla garderob som står i vårt sovrum. Och det luktar ju så gott och nytvättat när man öppnar dörren!
Kommer förmodligen att springa och öppna den dörren lite titt som tätt de här sista veckorna nu precis som att jag går och drar omkring den älskade vagnen!
Knäpp? Ja, men jag längtar ju så!!!

Happy friday!5 kommentarer:

MM sa...

Åhhhh! Jag kommer o 'suktar' lite jag med snart!! Förresten har jag nåt att berätta som kommer få dig att tro jag slagit huvet i nåt hårt! ;) hi hi

Johi - drömmar om vanilj sa...

Men åh så mysigt! Det finns säkert många härliga plagg att ärva och mycket fint som mammor vill köpa. Jag förstår att du längtar... Kram

Syster Yster sa...

Det låter som att du "boar" för fullt. Det låter sunt och bra. Jag minns den känslan då jag tvättade och vek ihop kläderna och när jag satte ihop spjälsängen. Spännande att se vilken liten person det blir denna gången. Även om ni vet att det är en kille så är det ju spännande att få lära känna en ny individ.

Kram
Anette

Camilla sa...

Här läser jag BOA på hög nivå! Förstår att du längtar, dom är så fantastiskt underbara dom små liven...och såååå himla gott som dom doftar =)

Boa på!
Kram C

Peter,Bettan och Clara sa...

Absolut inte knäppt, snarare normalt tror jag. Har aldrig tyckt att de har varit roligt direkt att verken tvätta eller stryka. Men veckorna innan min lilla gumma skulle komma var det en utav höjdpunkterna. Förstår att du längtar.

Kram