fredag 12 februari 2010

Happy friday!

Fredagsmyset börjar nu infinna sig i vårat hem och älsklingen kommer in genom dörren vilken minut som helst. Han får dock vända ganska snabbt för att åka och hämta ut vagnen som har kommit idag! Jippie!!!

Jag och killarna hade en mysig eftermiddagsfika och precis då så tappade Sebastian en tand som har varit lös ett tag nu... Finns det något gulligare än när ungarna har gluggar i munnen? Nu väntar han med spänning på att tandfeén ska komma!

Inhandlade idag en bukett rosor i en härlig rosa färg och har börjat tända ljus runt om i huset för att välkomna helgen.

Ha en härlig fredag, alla rara!Helgen börjar hos oss!


Gulliga tandlösa unge!


5 kommentarer:

Camilla sa...

Vad härligt! Känns som om barnen går in i en ny och "bli-större" värld. Man blir lite stolt som mamma eller hur? hehe nästan lite rörd...så kände jag med båda min pojkar. Jag har varit med om när dom kom till världen..när dom tog sina första steg..tappade sin första tand. Lite magiskt att få vara med om sånt...
Ha en underbar helg med dina!
Kram C

Johi - drömmar om vanilj sa...

Ljuvlig färg! Här blev det vita rosor. Jag gör precis som du, går omkring i hela huset och tänder ljus - mysigt. Köpte lite nya doftljus idag från mina favorit Yankee Candle så det luktar gott av Vanilla Lime här nu. Ha en go helg - hos mig har du fått en liten utmärkelse. Kram

Grodmamman sa...

Vackra rosor!
Här har dottern varit ganska tandlös ett tag, men nu äntligen har alla börjat komma fram. Ett tag hade hon fyra gluggar runt framtänderna.
Ha en mysig fredag!
Kram

Anna Söderberg sa...

Hej fina du!
Skönt med helg och ledighet igen! Även fast jag är ledig varje dag så är det ju nått särskilt med helgerna!

Vad kul att nya vagnen kommit!
Snart får du ut och rulla den :).

KRAM

Kärleksallen sa...

Åhhhh va roligt med vagnen!! Du måste visa bilder!!!
Kram Johanna