söndag 13 december 2009

Lucia

Våran Lucia har fått komma fram idag! Den har hängt med från mina föräldrar och jag fick med den när jag flyttade hemifrån för många år sedan. Enkel, men fin och den har blivit en luciatradition här hemma nuförtiden. Jag gillar att skapa egna traditioner för barnen!

Idag ska vi till goda vänner på lussefika och ikväll blir det en annan tradition här i staden... Nämligen ett vackert luciatåg i kyrkan som brukar vara så mysigt och stämningsfullt!

Ha en trevlig Lucia!
♥♥♥

Tipp, tapp, tipp, tapp...
Tre ursöta tomtenissar hos oss idag!


5 kommentarer:

Petra Bloggar sa...

Hihi vad söta dem är! Klart man ska skapa egna traditioner, det är dem som värmer i hjärtat när man blir till åren själv :-)

Glad lucia!

KRAM

Grodmamman sa...

Söta tomtenissar!
Fin lucia ni har också, alltid kul med saker som har minnen.
Kram

Anna Söderberg sa...

Vilka fina killar och vad söt Lucia-staken var!

Hur gör man för att få snöflingor över bidlerna?

Kram

Vitt och Blått sa...

Vilka sötnosar! Snart en till i prinsskaran läste jag! :) Lussebullarna med vit choklad såg inte helt fel ut.. Mmm.. Har inte bakat några lussebullar i år, men det blev knäck idag! Ha en skön tredje adventskväll och Lucia!

Kram E

Stjärnor & Champagne sa...

Godkväll ....Vad jag har missat hos dig...Åhh en liten kille igen, snart har du ett helt fotbollslag hihi. Saffransbullarna ser väldigt goda ut. Jag har gjort något liknande som blev väldigt goda. Bra betyg hos barnen.
Kram Anne