fredag 14 december 2012

Att bli berörd

Bästa dagen på veckan är här och vi har en lugn och skön fredagsmorgon. Vi har ätit frukost länge och bara myser med lek, tända ljus och så Musikhjälpen på hög volym på radion. Gillar verkligen den stora variationen på superbra musik som folk önskar och tycker det är underbart att de drar igång en insamling varje år!

"Musikhjälpen är ett insamlingsevent som lyfter upp en undangömd humanitär katastrof. Tre kända programledare bor i en glasbur för att sända radio och TV dygnet runt i 144 timmar. Under tiden får de besök av artister och kända personer som engagerar sig i kampen. Insamlingen bygger på publikens låtönskningar som också utgör all musik i programmet. Musikhjälpen är ett samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpen. Din musik räddar liv!"

För en stund sedan spelades denna vackra låt som inte har lyssnat så mycket på tidigare, men som gjorde att jag fick tårar i ögonen och rysningar över hela kroppen. Texten är helt underbar och jag förstår att många har den som bröllopslåt, men texten är ju så bra sjungen även till ett barn!
Såååå vacker!

Och sedan är ju Sarah Dawn Finer en riktigt bra sångerska också! Hennes julskiva brukar spelas hemma ibland och jag ser fram emot att se henne som årets julvärd!

Kramar i massor till er!


Inga kommentarer: