onsdag 24 oktober 2012

Kaffe!

Mina planer för dagen var att få rida på min väns islandshäst, men det blev framskjutet till nästa vecka! Har ridit sedan jag var 9 år och har haft en egen häst, men lade det på hyllan sedan vi fick barn. Är just nu grymt sugen på att börja rida lite så smått igen och får nu gå och längta tills nästa vecka!

Fick en fråga av Åsa om vart vi köper våra kaffekapslar och det kan endast göras via nätet när det gäller den här kaffemaskinen. Det finns en Nespressobutik i Stockholm vet jag, men vi har inte varit där än!
Man blir medlem i Nespresso club och beställer kapslarna på deras sida och efter ett par dagar får man hämta ut dem på posten.
Vi är väldigt nöjda med vår Nespresso och den används flitigt. Vi har kvar vår gamla kaffebryggare då det är smidigare att använda den när man har många gäster och när man kanske ska brygga kaffe och ta med i termos. Men vi kan varmt rekommendera vår Nespresso Citiz & Milk!
2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, att ta upp ridningen igen är bland det bästa jag gjort på länge! Mysigt!! Dessutom superbra träning för rumpa, lår och mage ;-)Hoppas vi ses snart! Kram/Camilla

Anonym sa...

Ååååå va sugen jag med blir!!! En evighet sedan sist!
(fst då var jag så skitskraj att trilla av, måste kommit med att jag fick barn, för det har jag aldrig varit förr)

Kan intyga att det går att skumma sojamjölk grymt gott i din maskin! Med vaniljvarianten smakar det som på Starbucks! :)

Kramis!
MM