Den här smarriga kakan tar slut väldigt fort här hemma... Enkel och underbar!
Sylviakaka
2 ägg
2 dl socker
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 dl kallt vatten
Ägg och socker vispas poröst. Övriga ingredienser rörs ned i äggsmeten.
Häll i en smord och bröad form. Grädda i 175 grader i botten av ugnen i ca 30 minuter.
100 gr smör
1 dl socker
1 äggula
Blanda ihop i en kastrull och kokas ihop. Smaksätt med 2 tsk vaniljsocker. Dela kakan och fördela halva krämen mellan och halva ovanpå kakan. Strö strössel eller kokos över.
Ät och njut!
2 kommentarer:
Den måste jag testa,fick ett annat recept o tyckte det var på tok för mkt socker i de receptet,den här såg mkt bättre o fluffigare ut,kram o trevlig helg,här är vi trötta har en liten som får tand efter tand.
Nu står en kaka i ugnen hoppas på en god kaka till melodifestivalen i kväll. Du har en jätte mysig blogg så kul att gå in och läsa kram från en trogen läsare
Skicka en kommentar