torsdag 10 oktober 2013

Bloggeliblogg!

Halloj på er i torsdagskvällen! Här hemma så åt vi en tidig middag eftersom Peter var tvungen att åka med Filip och köpa nya inneskor till gympan och innebandyn. En tweenie som växer fort!

Har ju haft lite dåligt samvete över lite för dålig bloggning då jag har tyckt att Instagram är lite roligare. Just för att det är som en snabb form av bloggning. Man knäpper en bild med mobilen och skriver en rad och sen får man snabb respons av att folk som följer en trycker på gilla-knappen! Och så är det så roligt att följa en massa fina människor där själv.
MEN jag känner ändå att jag inte vill släppa bloggen... och jag ser ju att ni fortfarande går in och läser. Fick en sådan fin kommentar av Maria:

"Åh vad jag saknar dina inlägg men jag förstår att tiden inte räcker till och givetvis ska din fina familj komma först! Men ändå så är du saknad.."

Kram Maria


Blev alldeles varm i hjärtat och det kändes som de orden kom så himla lägligt just nu. Det känns som om blogglusten börjar komma tillbaka...!
Tiden är ju lite knapp nu eftersom jag har vikarierat på en förskola de senaste fyra veckorna och har blivit lovad att få vara kvar oktober ut. Trivs som fisken i vattnet både med kollegor, barnen och arbetstiderna!
Ska verkligen försöka att komma igång igen med bloggen och jag är så glad att några av er läsare är kvar!

Nu är kaffet urdrucket och jag ska ta och köra igång med torsdagsstädningen och det gör jag till bästa skivan just nu: Veronica Maggios "Handen i fickan fast jag bryr mig". Tips, tips, tips!

Kraaaam på er!
3 kommentarer:

Erika sa...

Hej!

Dags för mig att lämna en kommentar också! Jag är in här och kikar varje dag och saknar också dina shopping och inredningstips! :-) Men vet själv hur det är när man jobbar och har familj, tiden räcker inte...
Jag hittade hit via din vän L som också hade en blogg förut. :-)
Är glad att du tänker fortsätta blogga så jag fortsätter att kika in!
Erika

Anonym sa...

Snälla sluta inte blogga.Gillar din blogg och en härlig mix av altt.Förstår om tiden blir knapp.
Finns bara en sak jag saknar och det är lite mer recept.
Trevlig helg.

Karin

Anonym sa...

Åh! Jag blev alldeles varm i hela kroppen, att min kommentar kunde betyda så mycket för dig, det tänkte jag inte på. Skönt att kunna betala tillbaka lite för dina mysiga inlägg ger mig så mycket! Jag kikar på instagram med men bloggen ger lite mer.

Tack för allt du ger oss!!

Stor härlig höstkram!!!!
/Maria