torsdag 30 april 2009

Valborgsmässoafton

Härliga underbara väder! Vi har spenderat eftermiddagen ute med lite olika aktiviteter, eller jag satt väl mest stilla i solen... Men härligt var det! Får se hur kvällen kommer att bli, kanske i goda vänners lag!
Köttet ligger nu i marinad och snart ska grillen dras igång!


Ha en trevlig valborg!
Kram Veronica




Det sparkades...




... och det skatades...



... och det åktes...



... och solades!

onsdag 29 april 2009

Det är mycket nu...

Idag har Filip varit hemma från dagis. Imorse hade han ont i magen och kunde inte äta frukost, ville bara ligga i soffan under ett täcke. Men som tur är så verkar det inte vara nån magsjuka för han åt lite vid lunch och säger att han mår bra nu. Händer inget mer så får han gå på dagis imorgon. Igår var vi och grattade kusin Rasmus och sedan var det "springtävling" för Filip och simskola för Sebban. Och ikväll är det fotboll för Victor och Sebastian. Det är mycket aktiviteter nu på våren för killarna, men jag är glad att de vill ut och röra på sig!

Fick äntligen tag på vita Converse, jag har letat på flera ställen och det har varit slut på min storlek. Jag har ju väldigt små fötter, stl 35, så det är så svårt att hitta skor i min storlek. Men nu är dessa klassiska vita basketdojjor mina!

Nu är det middagsdags och sen är det fotbollsträning!



Ha en härlig onsdag, imorgon är det ju "helg"!


Kramar Veronica



måndag 27 april 2009

Lite nytt

Nu har vi kommit hem från simskolan och soffan och hockey på tv väntar. Tänkte visa lite av vad jag köpte i lördags...
Imorgon ska vi på kalas då barnens kusin Rasmus fyller 7 år!

Sköt om er!

Kram Veronica




Kuddar från Hemtex


Hängare från Lagerhaus


Klänning från H&M


Topp från H&M


Piggare måndag

Härligt med måndag igen, skönt att få komma tillbaka till vardagliga rutiner. Dessutom så är jag piggare idag! Visar en av tunikorna jag köpte förra veckan, ett riktigt fynd!
Nu ska jag och Lucas fika med Linda och Milton! Hörs senare!


Kram Veronica

Tunika från Only 159:-




söndag 26 april 2009

Lite trött...

Hoppas att ni har haft en bra helg. Vi hade en härlig dag i Stockholm i går med underbart väder.
Lite rolig shopping, god lunch och fika! Kan det bli bättre? Visar imorgon vad som inhandlades.
Idag har vi varit hemma och haft vänner på besök. Suttit på altanen och ätit smulpaj och druckit kaffe, medans barnen har lekt. Känner mig ganska trött nu på kvällskvisten, så soffan och "Wipeout" blir en bra avslutning på helgen.
Imorgon är det måndag och dags att ta nya tag! Veckan kommer att fyllas med simskola, 2 st kalas, fotbollsträning + match och så valborgsmässoafton såklart!


Ha en bra kväll!

Gääsp, förlåt, kram Veronica



lördag 25 april 2009

God morgon!

God morgon alla glada! Ville bara passa på att tacka för era goa komplimanger om min nya hårfärg och önska er en riktigt härlig lördag. Solen skiner, ta vara på den!
Nu drar vi til huvudstaden!

Njut av helgen!

Kram Veronica









fredag 24 april 2009

Fredagsrosor

Jajamän, så var det fredag igen och solen skiner och värmer lite extra idag! Barnen och jag var och fikade på ett café efter skolan och vi satt ute i solen och bara njöt. Handlade vackra vita rosor som får stå på köksbordet. Färska blommor är en vardagslyx tycker jag!
Imorgon ska jag, Peter och Lucas åka till Stockholm och shoppa lite. Mysigt att gå och strosa omkring på stan och sen sätta sig på nåt härligt café och fika. De stora killarna ska få tillbringa dagen med sina farföräldrar.
Ikväll gör vi tacos och softar i soffan, men imorgon kväll så blir det mer hejaramsor och glada skrik för då börjar hockey-VM!


Ha en jättehärlig fredag!

Kram Veronica






Bild från ica.se

torsdag 23 april 2009

Nyklippt och nyslingad

Japp, då var det klart! Och jag är riktigt nöjd för en gångs skull. Det var första gången som jag gick till den frisören, men jag hade hört att hon hade fått goda betyg av andra så jag ville prova. Hon slingade bra och toppade mig precis som jag ville och dessutom så stylade hon håret riktigt bra! Det har jag verkligen haft otur med tidigare! Alltså mycket nöjd, håret känns vårfräscht och kanske fyller jag på med fler slingor så småningom.

Imorgon är det fredag igen, tjoho! Vi hörs då!



Kramar Veronica



Före


Efter





onsdag 22 april 2009

God onsdag

God morgon eller god förmiddag kanske nu när jag ser vad klockan är... Har precis intagit en smarrig frukost bestående av smoothie, grov smörgås och kaffe. Favoritfrukost just nu!
Tänkte visa mina fina äppelkvistar som jag fick när pappa klippte ner äppelträdet som mina föräldrar har i trädgården. Och den passande krukan grävde mamma fram ur sina gömmor!
Ska nu hänga en maskin tvätt och sedan fika med min vän Linda.
Ha det gott!
Kramar Veronica



Äppelkvistar från mammas och pappas äppelträd




Sista dagen som brunett?


tisdag 21 april 2009

Frisörbesök bokad

Idag har jag äntligen bokad tid hos frissan för klippning och folieslingor. Jag har tonat mitt hår själv ganska länge nu och tänkte att jag skulle bli lite blondare till sommaren. Min riktiga hårfärg är råttfärgad som man kallar det, och förrut så gjorde jag håret alltid ljusare med ljusfärgning eller slingor. Men sedan 5 år tillbaks har jag hela tiden tonat det mörkt och nu är det dags för lite förändring känner jag! Så på torsdag smäller det!

Nu är det dags för middag och sen blir det nåt som heter Gå-lunka-löp i elljusspåret som ordnas för barnen här, "springtävling" kallar Filip det. Om man deltar 3 gånger så får man ett pris!


Trevlig tisdagkväll!
Kram Veronica


Här är några som har snygga slingor!

Lauren Conrad från "The Hills"



Jennifer Aniston



Mary-Kate Olsen




Bild från dianapagan.com


måndag 20 april 2009

Mammas dag!

Stort grattis till min kära mamma som fyller år idag! Vi var och grattade henne redan igår med blommor och present, men skickar här lite fler pussar och kramar!

Idag var jag och Lucas och shoppade en vårjacka till mig. Behöver en som är vind- och vattentät och lite längre i modellen. Nu börjar Victors och Sebastians fotbollssäsong och då är man ute mycket oavsett väder. Bra med en rejäl jacka som också är snygg! Och tänka sig att några tunikor råkade hänga med hem också... Kan man ha för många tunikor tro? Nää, inte då!
Lucas passade på att prova lite schyssta glajjor också!


Ha det bra!

Kram Veronica






Jacka från Didriksons



Förmodligen coolast i stan!





lördag 18 april 2009

Star Pilots?

Idag har vi haft en mycket soft lördag, vilket behövdes. Påsk, två födelsedagar och Peter bortrest, det har varit mycket senaste veckan. Skönt att bara ta det lugnt idag! Vädret är soligt, men det blåser kallt och när vi åt frukost i morse så snöade det! Man får vara glad för solen i alla fall. Invigde mina nya solbrillor från Lindex idag, lagom tuff pilotmodell!
Nu en kaffestund med lite härlig läsning, sen ska vi grilla!

Ha en lovley lördag!
Kram Veronica







fredag 17 april 2009

Repris

Minns ni det här? Nu har jag fått en till! Peter har varit borta i Tyskland i 3 dagar med jobbet och kom hem sent igår kväll. I morse hade han hunnit iväg till jobbet innan jag gick upp, men på byrån i hallen stod en present, en underbar parfym från Dior! Och det roliga är att jag har inte fått eller köpt nån ny parfym på väldigt länge så det kom lägligt, nu har jag 2 stycken som jag kan växla emellan. Flaskan är ursnygg också! Han har dessutom prickat in de dofterna jag gillar, tack igen min älskling!

Nu håller vi på och förbereder för kvällens partaj!


Ha en härlig fredag!

Kram Veronica





torsdag 16 april 2009

Rolig 2-årsdag!

Igår var det kalas hela dagen för Lucas och han fick många presenter som han verkar nöjd med! Det kom gäster hela dagen, fullt ös fram till kvällen då han stupade i säng. En lyckad dag!
Nu är det Sebastians kompiskalas att blicka fram emot. Han har bjudit hela sin klass på party på fredagkväll. Disco, chips och popcorn har Sebban bestämt, så det är tur att vi har ett inrett rum i källaren! Bara att stuva ner ungarna dit efter fikat, dra igång stereon och poppa popcorn!

Ta hand om er!

Kram Veronica




Snickarbänken var populär...




... tågbanan var också skojig!




Lucas och sysslingen Lia hade roligt ihop!



onsdag 15 april 2009

Lucas dag!

Idag fyller vår minsting 2 år!
Grattis vår älskade trollunge!




tisdag 14 april 2009

Vardag igen

Då var påsken över och bortstädad. Vi har haft det riktigt bra, men det är ganska skönt att få komma tillbaka till de vanliga rutinerna också. Det var lite smått kaos i morse när vi skulle iväg till skola och dagis efter att ha haft påsklov med sovmorgnar...

Idag kom min goa vän Eva över på fika. Hon hade med sig en blomma och ett gulligt doftljus till mig! Det var för att hon hade fått en massa bebiskläder till sin lille son, Albin. Tack igen gulliga du!
Eftermiddagen tillbringade jag och Lucas på altanen med lite frukt i vilstolarna och imorgon är det kalas igen, då fyller skrutten 2 år.
Ska nog ta och baka lite chokladrutor ikväll!


Ha det gott!

Kram Veronica


Stämmer texten, eller?







Lucas, snart 2 år!

söndag 12 april 2009

Mysig påsk!

Vilken härlig påsk det har varit! Igår kom mina föräldrar, min mormor och min ena lillasyster och hennes pojkvän och vi var nog ute hela dagen. Påskmiddagen åt dock vi inne, men efter den så tog vi kaffet ute på altanen i riktig vårvärme!
Påskdagen har vi spenderat hos Peters föräldrar med middag och lek med storkusinerna, som dom avgudar! Helgen har varit underbar!

Nu blir det filmkväll efter att barnen har somnat, har hyrt "Body of lies".

Ha det gott!
Kram Veronica



Först så åt vi en smarrig tårta...


... sen så hoppades det ganska mycket ...

... och skuttades lite ...



... sen var det dags att vila en stund ...



... söta moster Victoria chillar med killarna...



... tills det var dags att avsluta med en båttur på land!


lördag 11 april 2009

Sebastians dag!


Idag fyller den här underbara killen 7 år!
Grattis vår älskade son!