tisdag 7 april 2009

Höst?

Fy, vad grått och kallt det har varit här idag, en sådan skillnad mot igår då var det riktig vårvärme! Men det är ju bara april än...
Tappade lite inspiration idag då det nästan känns som en höstdag. Så vi värmde bullar och tände ljus och hade lite mysig fika hela familjen.
Jag fram med kameran och började fota då Sebastian frågar:
- Varför knäpper du kort på bullar?
- Joo, jag... mumlar jag tills Victor svarar: - Det är ju till bloggen!

Ja, de börjar lära sig, för när mamman kommer med kameran i högsta hugg så är det oftast nån form av bloggbild hon ska ta. Lite bloggskadad har jag nog blivit när jag tänker i inlägg ganska ofta! Känner ni igen er?


Ska snart släng mig i soffan under en pläd och titta på "Äntligen Hemma"! Imorgon kommer min lillasyster med barn och hälsar på och då har jag säkert mer inspiration!


Kramar Veronica

4 kommentarer:

Ingeborg sa...

Jodå, känner igen mej!!Min man brukar fråga innan han städer undan något tillbaks in i skåpet , om jag först vill fota det ;)))
Men tack för bilden på de goda bullaran (eller i alla fall ser de goda ut, blev snål... )
-Lotta

Sand mellan tårna /L sa...

haha... kan just se det framför mig.... S frågade ju faktiskt något liknande idag då jag fotade latten.... kommer du ihåg det?

Kram och ha skoj imorgon. Jag ska nog baka en morotskaka, men du vet ju att de bara blir godare ju längre de står...... fikavarning alltså.... ;)

Kramen.

Stjärnor & Champagne sa...

Mina barn tror att deras mamma är knäpp, det är jag nog lite som jag smyger omkring med min kamera överallt.

Kram Anne

Grodmamman sa...

Känner igen det där och ibland får jag höra att "det där får du inte visa på bloggen!"
Kram