fredag 27 september 2013

Hej helg!

Hej mitt i myset! Själv så ligger jag nu i soffan framför Idol med lite gott bredvid och njuter av att helgen äntligen är här. 
Har jobbat på förskolan hela veckan och jag har även fått ett förlängt vikariat där i hela oktober och jag är så himla glad för det! 

Mer skoj är att vi idag har firat vår fina Filip som fyller 10 år! Paketöppning i morse innan skolan och sen har farmor och farfar varit här och grattat nu på kvällskvisten. Nöjd och glad 10-åring! 

Ha nu en fortsatt härlig kväll! ❤






söndag 22 september 2013

Spa, bröllop och fotboll

Söndagskvällen är här och jag har precis slagit ner rumpan i soffan! Har haft en intensiv men rolig vecka och ser fram emot en ny som kör igång imorgon. 
Jag har ju vikarierat på en förskola i Östhammar hela veckan och det blir nog eventuellt hela nästa vecka också! 

I fredags var jag och min goa vän Malena iväg på ett litet bloggevent i Stockholm som var riktigt mysigt. Cirka 50 stycken bloggande mammor hängde på Sparadiset och bubblade i bubbelpool, smaskade på goda tapas och chokladpraliner och skålade i bubbel! Trevligt och lagom mysigt och vi åkte nöjda och trötta därifrån med en schysst goodiebag också! 

Helgen har sedan fortsatt med cateringjobb på ett bröllop och avslutades idag med en heldag med fotboll såklart. 

Nu är det som sagt soffhäng och väntan på "Bron" som börjar strax på tv! 
Puss på er! 






tisdag 17 september 2013

Välkommen höst!

Och så var höstrusket här... Spöregn nästan hela dagen och vi hoppade faktiskt över en uteaktivitet ikväll. Hemmamys med tända ljus är det som gäller! 

Laddad och färdig för hösten är jag i alla fall! Nya snygga, beiga boots och en fin höstjacka har inhandlats och så ramlade jag på fyra schyssta toppar på Vero moda som var på halva priset. Just Vero moda brukar ha riktigt bra rea och jag har hittat mycket där till 50%!

Nu har jag svidat om till mysbrallor och har tagit en snabb kaffe och bläddrat i nya Zelected by Houze katalogen innan de Lucas och Isac ska göras i ordning för natten! 




måndag 16 september 2013

Busy week

God morgon alla finingar! 
Måndagen är här och denna vecka är en sådan kallad hell week. 
Jag jobbar hela veckan samtidigt som det är någonting att hålla reda på varje kväll. Träningar, föräldramöte, läkarbesök, en massa telefonsamtal som ska ringas osv! 
Känner att huvudet är överfullt, men var tvungen att tänka om och ta en dag i taget. Mycket roligheter är det ju också kan jag säga! 
Kram på er så länge! ❤

onsdag 11 september 2013

Mycket nu...

Hej från mig mellan jobb, hämtningar, träningar, matcher, läxläsning  och annat som hör till en familjs vardag!

Jobbar just nu i skolan och nästa vecka är det dags på en förskola i grannorten. Roligt! 
Regnet hänger just nu i luften och det där med att tända ljus mer och mer har jag faktiskt längtat efter. Hösten har varit toppen hittills, men jag längtar lite efter att få klä på mig lite mer och mysa mer inne! 

Nu spelas det Bastille på Spotify och sen är det dags att trampa iväg på fotboll med Lucas! 
Kram så länge! ❤


lördag 7 september 2013

Tjingeling!

Halloj på er, godingar! 
En vecka har gått sen sist och det har hänt lite här kan jag säga... 
Har jobbat ett par dagar på förskolan och ska jobba i skolan hela nästa vecka. Så kul att få komma ut och jobba lite! 

Sen har vår kära Victor åkt på blindtarmsinflammation. Vi åkte in till akuten i torsdags och han opererades senare då på kvällen. Allt gick väldigt bra och han och jag stannade kvar i två nätter på sjukhuset. Vi kom hem i eftermiddags och det var verkligen hur skönt som helst! 
Att få träffa resten av familjen, duscha hemma, käka god grillmiddag och bara slappa ute på altanen har varit underbart!

Nu ska jag väl ta och kliva in från altanen och krypa upp i soffan för fortsatt lördagsmys! 
Kram på er! ❤