torsdag 31 mars 2011

God natt min skatt

Nystädat och väldoftande hem, härliga torsdagkvällen är här! Nu myser jag och Isac i soffan framför "Halv åtta hos mig" med en flaska välling och gosefilten i famnen. Det är nåt speciellt med torsdagar...


Njut av kvällen, imorgon är det fredag!











Snart på väg...

... till barntimmarna! Idag har det varit en sån där bra morgon då jag har hunnit med mycket. Har hunnit att bädda alla sängar, duschat och tvättat håret, ätit en god frukost och har plockat ur diskmaskinen. Det brukar vara så stressigt dom dagarna vi ska iväg till barntimmarna och jag brukar få lämna huset i smått kaos. Men idag flöt allt på bra! Isac ligger nu och sover en sväng i vagnen och jag hinner tom blogga innan vi går! Dagens blev en ny tunika från Bik Bok, skärp, rosettspänne och jeansleggings från Lindex!

Kraaam till er!


















onsdag 30 mars 2011

Life is good!

Hej, hej i vårsolen! Just nu njuter jag för fullt av en stor latte och lite trevliga tidningar ute på altanen. Har öppen dörr till den och jag känner att solen verkligen värmer. Bra för vi har haft lite kallt nu i några dagar! Isac sover och Lucas är ute och gräver bort snö. (Barnarbete, eller?) Nyss så ropade han att han hittat gräs! Bra där, fortsätt så!

Ska nu återgå till mina nya tidningar som ger mig mer inspiration till att gå ner lite i vikt till sommaren. Har försökt att ta prommisar så ofta jag kunnat, men har också lagt om min kost och det har resulterat i minus 1½ kg, jippie!


Life is good!!!

















tisdag 29 mars 2011

Hipp hipp hurra!!!



Idag firar vi denna godbit som fyller 1 år! Storebrorsorna har firat honom hela morgonen med en massa roliga presenter och nu snart kommer två goa mammor och barn över på lite fika. All uppmärksamhet på våran Isac idag!


Grattis våran älskade lillprins! ♥♥♥



Bästa och sötaste 1 åringen!


Full aktivitet och lek i morse!




måndag 28 mars 2011

Veckan har startat!

Jag känner mig riktigt pigg idag fast nässprayen är fortfarande min bästa kompis! Jag och småkillarna är på väg till stan för att handla mat och lite presenter då vi har ett gäng födelsedagar på gång. Inviger mina svarta Converse för våren och det är väl underbart! Snart åker även vårjackan på , jippie!!! Ha en skön dag alla fina!





söndag 27 mars 2011

Lite trött på det här...

Usch, har verkligen känt mig trött och seg idag. Den här så kallade förkylningen har pågått alltför länge nu. Har inte haft någon feber, men har känt mig ansträngd i halsen och så är jag täppt i näsan hela tiden.

Idag har jag i alla fall bara tagit det lugnt och suttit i soffan och tittat på en massa repriser på tv:n, skönt som tusan! Peter och kidsen var ute ett par timmar så jag hade lite egentid att njuta av. Behövde verkligen det för nu tror jag att det känns liiite bättre...

Fina tullisar kom Peter hem med idag från affären och min mamma kom med en fin liten påskig blomma igår och det piggar väl alltid upp också!


Nu har vi kväll och laddar för en ny frisk vecka!










lördag 26 mars 2011

Hej lördagkväll!

Ville bara kika in och önska en god kväll! Har haft full aktivitet nu i två dagar så det var extra skönt att slänga på sig myskläderna och lägga sig i soffan med lördagsgodiset.
Känner mig fortfarande lite trött, snuvig och risig på kvällarna och på morgnarna, men som tur är så har darlingen lovat mig sovmorgon imorgon!

Ha det gott alla ni där ute och njut av kvällen!













fredag 25 mars 2011

Fredag med en dålig start

Dagens förmiddag började lite halvtaskigt! Victor och jag blev lite osams imorse, Isac har bara hängt mig i benen och jag är småförkyld och lite trött...
Ibland känns det som om allt går fel! Men nu börjar det vända tror jag... Victor och jag är sams, vi har hämtat P från jobbet och vi är nu på väg in till stan för lite shopping. En kaffe magen och att solen skiner har hjälpt till också! Nu kan det väl bara bli bättre, eller hur? Det är ju faktiskt FREDAG!!!





onsdag 23 mars 2011

Lite kortare och lite nytt

Var ju hos frisören i lördags och håret klipptes lite kortare än sist! La i en toning i utväxten plus bara några slingor i en ljusare nyans. Blev i alla fall nöjd och håret känns friskt och mjukt!

Jag gick ett par timmar på stan innan klippningen och slog då till på den underbara vita klänningen från Kappahl. Den var verkligen superfin på, så löp och köp innan den tar slut.

En söt blommig klänning som kommer att bli fin nu i vår med en skinnjacka över och ett snyggt, vitt armband med berlocker fick också följa med hem. Sjukt nöjd är jag med min lördag!

Har nu också lagt ut lite kläder på Tradera, kolla här om ni hittar något!

Nu middagsdags och sen blir det en powerwalk för nu tittar solen fram!




Lite kortare frisyr...



Denna skönhet från Kappahl är nu min!


Armband från Gina tricot, 59:-!


Söt klänning från HM, 99:-!


tisdag 22 mars 2011

Altanhäng

Tror minsann att våren har kommit! Ute är det 11 grader varmt och på vår altan är det 27 grader!!! Snart dags att inreda altanen och börja sitta där, härligt! Isac och jag tar en fikapaus nu innan dagishämtning och lillprinsen tyckte det var urmysigt att krypa runt där ute!
Nu ska vi hämta hem Lucas som ska till frissan och klippa sig. Sen blir det nog mer altanhäng!












måndag 21 mars 2011

Shoppingsugen


Fick med mig halva familjen på en rask promenad, skönt! Nu gör vi kväller med kaffe och fruktsallad innan läggning av barn. En hel del rolig post landade idag i brevlådan och gissa om man blev shoppingsugen nu...
Njut av kvällen!



Måndagen igångkickad!

Härligt med måndag eller hur? Solen strålar idag som den har gjort hela helgen och det är superskönt ute om man sitter i lä.
Jag och småkillarna har varit i lekparken med en god vän och hennes son nu på förmiddagen. Det blev faktiskt lite småkallt att sitta där efter ett tag, och jag känner mig kall om händer och fötter fortfarande. Kan bero på att jag har åkt på en lättare förkylning också... Är lite täppt i näsan och nyser titt som tätt, men har ingen feber i alla fall.
Värmer mig nu med en stor mugg latte och varma duntofflor på fossingarna och slappar framför datorn medans Isac sover ute i vagnen.
Det får nog räcka med en rask promenad som träning ikväll!




Sleeping beauty!




Ännu en pinne till samlingen...




Mina goa och varma dunisar!

söndag 20 mars 2011

Solbrilleväder!

Coolaste Lucas och jag är på väg till ett barnkalas! Våren är på G!



fredag 18 mars 2011

Nej, se det snöar...

... det var väl roligt, hurra... NOT!!!
Det vräker ner snö just nu och jag hoppas för guds skull att den inte stannar så länge.
Fredagsmyset råder i huset nu med god mat på gång, massor med tända ljus och så denna uppiggande låt på Spotify!
Happy friday!!!









Finally friday!

Visst är det härligt att vakna och komma på att det är fredag? Det är lite lättare och man känner sig extra pigg! I alla fall jag!

Dagen ska fyllas med helghandling, skafferi och kyl ekar tomt, och en lekdejt med Camilla och hennes två barn som är jämngamla med Lucas och Isac. Så fort alla övriga familjemedlemmar ramlar in på em så börjar vi det efterlängtade fredagsmyset!
Längtar tills imorgon då jag har en frisörtid bokad i Uppsala...
Ska bli sååå skönt att få bli lite ompysslad en stund!









Dagens jag i kofta och linne från HM, kjol från Åhléns
och kilklacksskor från Eurosko!


torsdag 17 mars 2011

Hey ho let´s go!

God morgon på er!
Pigg och "utsövd" vaknade jag idag och det känns sååå skönt. Isac har börjat att sova bättre nu igen efter några veckor med besvärande hosta. Peter skuttade upp extra tidigt han med och målade sista lagret på våra köksluckor innan han for till jobbet. Vår lightrenovering är i gång, jippie!

Isac tycker att det är superkul att alla luckor är borta och har hittat små roliga gömmor. Sebastian busade och lekte med honom imorse så han blev slut efter lämningen av killarna. Han tar nu en liten nap innan vi tänkte bege oss till barntimmarna.

Har precis ätit havregrynsgröt och dricker nu dagens första kaffe och sitter och klurar på dagens träning. Var på Friskis & svettis i tisdags och det ömmar i armar och i magen idag kan jag säga, men jag gillar att det känns att man har tränat. Peter jobbar troligen över ikväll så en PW innan dagishämtning blir det nog idag. Japp, jag är fortfarande på G!

Tack för all härlig pepp från er!!!







Morgonbus med brorsan...


... gör en liten prins så trött!



tisdag 15 mars 2011

Peppad till tusen!

Nu ska mammakilona bort! Efter 5 graviditeter har det smugit sig på ett gäng extra kilon som jag inte vill ha kvar. Nu blir det ju inga fler barn och jag vill känna mig stark och få i gång konditionen som har varit borta ett tag.

Ville också vänta tills amningen var över innan jag drog igång och faktum är att jag slutade amma för hela 2 månader sen! Har bara kommit med ursäkter för att inte börja träna, men har blivit sååå peppad av att ha läst nya Amelia Pepp & träning och av denna goa bloggerska som är så duktig!
Jag börjar idag med en powerwalk i solen och ikväll blir det till att gå på ett Friskis & svettis pass. No more excuses!!!












måndag 14 mars 2011

Hej nya vecka!

God förmiddag på er och hoppas att alla har haft en bra helg!

Stort grattis till sötnosen Eric Saade som tog hem segern i lördags! Inte min absoluta favoritlåt, men han blir nog ett kanonbra bidrag att skicka till Tyskland. ( Om vi kvalar in vill säga...)
Vi kickar igång denna vecka med att åka och fika hos min höggravida syster. Min mamma och andra syster kommer också dit och det alltid kul med lite tjejsnack, en massa kaffe och att kusinerna får leka av sig.
Dagens blev idag en favorittunika från Saint tropez och fuskskinntights från MQ!

Ha det gott!



Ögongodis!




Dagens mama!



lördag 12 mars 2011

Good morning sunshines!

God morgon denna sooooliga lördag! Uppe med tuppen var jag och småkillarna imorse, men vad gör det när vi fick sova hela natten! Isac verkar lite piggare och har just nu ingen feber, så hoppas att det har vänt.

Dagens första latte intogs nyss i mina fina muggar från Green gate som en av er frågade om. Har köpt dom i en liten lokal inredningsaffär, men jag tror att dom går att hitta på nätet också. Gillar muggarna skarpt och ska fylla på med fler eftersom och dom finns även i massa olika färger och mönster. Sååå gott att dricka ur dom!







Ikväll smäller det då Mellofinalen går av stapeln och vi sitter såklart bänkade. Våra favoriter är Swingfly som jag och grabbarna brukar spela på hög volym här hemma och så gillar vi absolut Nicke Borg och hans underbara rockballad. Backyard Babies som han sjunger i annars har vi gillat länge, så det var väntat att hans låt skulle vara bra. Vilken hejar ni på ikväll?








fredag 11 mars 2011

Välkommen fredag!

Sitter här med en febrig och snuvig liten kille som är nyvaken. Han har sovit en lång stund nu på fm och det behövdes nog. Mycket soffmys idag...
Det blir som sagt inga större utsvävningar idag, men Peter slutar i alla fall tidigare från jobbet denna fredag. Då kanske jag och Lucas tar oss ut i solen och hittar på något. Solen skiner och det droppar från altantaket, härligt!

Hoppas ni får en finfin dag!





torsdag 10 mars 2011

Vad blir det för mat?

Här hemma blir det en all-time klassiker, korv stroganoff med spagetti. Gillar att variera den med ris eller pasta. Har tänt lite ljus i köket och skön musik från Norah Jones spelas från datorn. Skön torsdag med andra ord!

Isac sitter så snällt bredvid och knaprar på majskrokar. Stackarn vaknade upp från eftermiddagsluren och var lite småvarm. Han har hostat lite också idag, så vi får se hur det utvecklas.

Kvällen fortsätter med att jag åker på kvällsjympa med Lucas och Peter tar städningen! Snart knackar helgen på, jippie!