lördag 31 juli 2010

Lördagens

Lördag igen och hela huset är fullt med ungar. Två extra eftersom Sebban och Filip har kompisar här. Annars har vi inget inplanerat och tar dagen som den kommer. Skönt ibland!
En dagens som består av tunika från Kappahl, amningslinne från HM och slitna jeans från Lindex.

Njut av lördagen!










fredag 30 juli 2010

Stora killen!

Hade nästan glömt bort att Isac fyllde 4 månader igår!
Börjar ju bli en stor kille som griper tag i saker hela tiden (mest i mammas hår), rullar över till mage så fort han ligger ner (svårt att byta blöja), försöker att sätta sig upp i vagnen (dags att byta till sittdelen snart) och rabblar en massa på bebispråk för oss konstant!
Goaste lillkille, vad vi älskar dig! ♥

Nu fredagsmyser vi!










Isac 4 månader!




Borta bra men hemma bäst!

Igår kväll så kom vi hem från Leksand! Vi har haft det riktigt bra och en enorm tur med vädret. Lagom med värme och sol från måndagen till onsdagen, men sen i går morse vaknade vi till åska och spöregn. Det gjorde inget eftersom vi ändå skulle packa ihop och åka hemåt. Kidsen är mycket nöjda och de ville såklart inte åka hem. Ett gott betyg är det för sommarland i alla fall!

Tvättmaskinen går varm idag och jag ska försöka hinna läsa ikapp hos alla goa bloggisar!

Kram kram!














onsdag 28 juli 2010

En paus i skuggan

En hälsning från mig! Har precis ammat Isac i skuggan och har också hunnit med en kaffe och glass. Pojkarna njuter nu av den sista timmen i en av poolerna. Imorgon bär det av hemåt! Kram kram!



måndag 26 juli 2010

Family vacation

Väskorna är packade och allt känns klart, så nu åker vi till Leksand! Kommer kanske att uppdatera lite via mobilen, vi får se!


Ha det gott! ♥♥♥







söndag 25 juli 2010

Lite mer fyndtips...

Vi ska åka till Leksand sommarland med svärföräldrarna imorgon och bo där i 3 nätter. Ska bli skönt att få byta miljö ett par dagar! Håller som bäst på att packa just nu, och det blir ju en hel del för 7 personer.
I min lilla kaffepaus tänkte jag visa mina reafynd... ♥!



Söt topp från Cubus 99:-



Somrig väska Kappahl 89:-


Söt jacka med volanger Gina tricot 99:-



Klänning Lindex 79:90:-


Blommig klänning Cubus 99:-

Örhängen GT och Guldfynd 29:-


lördag 24 juli 2010

Dagens från oss!

En lördags outfit från mig och Isac. Jag i mina nya byxor från Kappahl som fanns på rean för 124:50! Toppen kommer från HM och köptes förra året.
Isac är så fin i sin dress med snickarbralletryck. Ursöt present från moster Annica och kusinerna!

Nu ska vi på bakluckeloppis och sen träffa mina härliga föräldrar!

Tjing!








Isac i fusksnickebrallor!







Supersköna byxor med mudd nertill!


fredag 23 juli 2010

Sval shoppingdag

Snacka om att det kan vända fort. Temperaturen tänker jag då på... Igår var det 28 grader ute och idag har det legat på ynka 16 grader!
Vi har idag varit i Gävle på lite shopping och jag hittade mycket fint, det är ju tokrea överallt just nu! Visar bilder på mina fynd imorgon!
Sitter i alla fall nu nästan och småfryser och har tänt ljus framför "Livvakterna" som börjat på tv precis. Isac är nyammad och har just somnat och det är så skönt att kvällrutinerna funkar så bra. För mig är det jätteviktigt att få ett par timmar egentid på just kvällen!

Kram!




God natt från Isac!



Carlsberg non-alcoholic, nötter och skvaller till mamman!


torsdag 22 juli 2010

Dagens tips!

Tips!!! Hittade denna ursöta lilla kofta på HM och just nu får man köpa en till ett vansinnigt pris, nämligen 49:90! Har klickat hem både den rosa och den brunmelerade till mig och nu hoppas jag att dom är lika fina på. Ett tips till höstgarderoben!

Tips nummer 2 är dessa produkter från Hawaiian tropic. Ett lipgloss med spf 25 som är oumbärligt att ha ute i solen, ger en fin glans och smakar som godis! Har också deras body butter som är underbart att smörja sig med efter kvällsduschen. Luktar fräscht av lime och kokos!

Vi tänkte hänga på stranden idag, men just nu hopar sig väldigt mörka moln över himlen. Käkar lunch hemma så får vi se sedan.


Ha det bäst!
♥♥♥



Tips numero uno!






Tips numero dos!






onsdag 21 juli 2010

Chill på altanen

Peter och de stora killarna är på gräsbanetävling med motorcyklar och då passar jag och Isac på att chilla på altanen där det börjar bli svalt nu. Isac sitter i vagnen och biter på sin bitring och jag dricker kaffe och smaskar på glass från Ben & Jerry´s.
Och idag kom äntligen höstkatalogen från HM, eller "bibeln" som jag kallar den! Den brukar bli ordentligt välläst, hi, hi!


Hoppas att ni får en lika soft kväll!








Jippie, idag kom HM:s höstkatalog!




Isac chillar i vagnen...




Kvällskaffe och godaste glassen!



tisdag 20 juli 2010

Gröna Lund nästa!

Nu är vi på väg till Gröna Lund, och gissa om ungarna är uppspelta! Njut av dagen!






måndag 19 juli 2010

God morgon!

God morgon på er alla fina!
Har sovit riktigt gott i natt och vi hade det ganska så svalt i sovrummet! De tre stora killarna har sovit i källaren nu i ett par nätter och där är det ju svalt och skönt. Vi har ju ett stort inrett rum där nere med bäddsoffa för eventuella gäster. De varmaste dagarna satt jag ofta där nere och ammade, helt underbart!

Nu dags för frukost, sen blir det att röja av lite här hemma och kanske blir det bad på eftermiddagen. Bjuder på några fler dopbilder också!

Kram kram! ♥







Victor häller i havsvattnet!






Kusin Ida sjöng Sonja Aldéns "Välkommen" för Isac.
Hon var sååå duktig!




söndag 18 juli 2010

Döpt i havsvatten

Pigg och glad liten kille idag! Idag ska killarna få hälla tillbaka havsvattnet som Isac döptes i igår. Peter hämtade vatten nere vid klipporna i fredagskväll och sen användes det i kyrkan som dopvatten. Mysigt och självklart eftersom vi bor vid havet!

Idag väntar en tripp till Ikea för diverse inköp och de stora killarna får vara hos farmor och farfar och bli lite bortskämda!

Skön söndag på er!







Mammas godbit!


Dopklänningen och dopvattnet!


lördag 17 juli 2010

En slagen hjälte

Då var Isacs dop avklarat och allt har gått galant! Smörgåstårtorna blev riktigt lyckade och svärmors mockarutor gick åt dom med. Och så klart alltid lika härligt att samlas med bådas släktingar. Tack för alla fina presenter!
Visar lite bilder från dopet senare!

Nu grillas det för fullt här hemma och senare dyker familjen N upp och umgås med oss under kvällen!

Önskar alla en härlig lördag!



Trött kille efter dopet.





Finskjortan på såklart!



Jag i min fina klänning som jag köpte igår!
Finns på HM.


fredag 16 juli 2010

På väg hem

Är nu på väg hem efter lite rolig shopping. En marängswiss är ett måste i värmen! P och jag ska tillbringa kvällen med att göra smörgåstårtor till Isacs dop som är imorgon! Kram kram!



Miljöombyte

Isac och jag tänkte åka in till stan och strosa omkring. Skönt att göra något annat än att vara på stranden faktiskt...
Dagens är en maxiklänning från Gina tricot och den är superskön och väldigt sval, perfekt i hettan!

Härlig fredag på er! ♥








torsdag 15 juli 2010

Pics från vår härliga dag igår!
























Ord är överflödiga, tack F & P för en härlig dag! ♥