måndag 31 augusti 2009

Ny vecka

Imorse var killarna såå trötta trots att de gick till sängs i tid i går. Det är så typiskt, för när det är lördag eller söndag då går dom upp vid 6-tiden! Skoldag= extra trötta och ledig dag = extra pigga! Känner nån annan igen sig?
Lucas är ledig idag och han har startat dagen med att meka med sin bil. Det är så mysigt att ha honom ledig några dagar i veckan.
Dagen bjuder på mer lek då vi snart ska pysa iväg till lekparken med Linda och Milton!

Ha det gott!
Kram Veronica ♥



lördag 29 augusti 2009

Lördagkväll




Så här ser det ut hemma just nu. Idag har vi varit på ett mysigt litet dop av en liten kille vid namn Leon och nu har vi precis käkat gott ute på altanen. Det är alldeles lugnt och stilla ute, en mysig sensommarkväll! Killarna sprang just ut och ville hoppa lite studsmatta innan det är dags för lördagsgodiset. Jag tänkte nu slå mig ner och titta på sista biten av "Sagan om ringen" som vi spelade in igår. Orkade inte se hela då, men vill ju fortsätta med nr 2 i trilogin som kommer i kväll. Är jag den ende som inte sett dom filmerna än??? Ja, ja, bättre sent än aldrig!

Ha en mysig lördagkväll!
Kram Veronica




Min dopstass!


Lucas mumsar!



Victor och Sebastian posar!
(Filip ville som vanligt inte vara med på bild)




fredag 28 augusti 2009

Fika


Fika är det bästa som finns.

Mammamys

Fredag idag och vi börjar morgonen med lite mys och en dagens! Vi får fikagäster både nu på förmiddagen och på eftermiddagen. Vilken härlig start på helgen!

Happy friday!
Kram Veronica




Älskade mysunge!




Tunika från Indiska.

torsdag 27 augusti 2009

God förmiddag!

Ville bara önska alla en god morgon, men insåg att det faktiskt är förmiddag! Har precis plockat och grejat lite här hemma och senare åker nog dammsugaren fram. Det är så skönt att ha nystädat inför helgen!
Det blev inget ultraljud igår, de tog bara ett rör med blodprov från mig. Jag ska in nästa fredag istället. Längtar! Det blir så verkligt när man får se att det faktiskt är ett litet pyre inne i magen! Visar en dagens idag för att det var så länge sedan, men ni vet ju orsaken till det...

Nu väntar Linda med fikat!

Kramelikram Veronica



Tunika (gammal) och jeans från Lindex.
Halsband gjort av Linda!


tisdag 25 augusti 2009

Världens lyckligaste 2-åring!

Lucas är alldeles salig just nu, för det står en minigrävare och en traktor utanför oss! Det är en vän till oss som är här och gräver upp våran uppfart. Den ska fixas till och fyllas med nån sorts grus. Fråga mig inte vilken, men det kommer att bli 100 gånger bättre än hur den såg ut innan. Och Lucas som bara älskar traktorer, grävmaskiner och sånt! Han kommer nog att sova gott i natt, älsklingen!
Imorgon far jag in till Uppsala, dels för ett tidigt ultraljud (KUB test) och dels för lite shopping.
Ska kolla efter en doppresent då vi ska på dop på lördag och så efter lite kläder till killarna också.

Ha det gott!
Kram Veronica











måndag 24 augusti 2009

Hösttips

Har börjat kolla runt nu bland de stora klädkedjorna och fått lite höstinspiration. En stor inventering av barnens garderob behövs, för här har de växt må jag säga! Det är för korta byxor, för små strumpor och alldeles för tighta tröjor. Jag ska nog in till stan på onsdag och försöka bunkra upp lite nytt och fräscht till kidsen!
Nu väntar soffan och CSI NY på tv:n!

Kram Veronica



Ny vecka!

Måndag igen och nu är det dags att börja mitt pluggande på allvar.Killarna är i skolan och på dagis, så jag ska sätta mig ner och läsa nu.
Igår var vi på fotbollsmatch då Victors lag spelade och dom vann med 7-5. Dom spelade jättebra och det var en riktigt spännande match! Det var en glad 10-åring efter matchen!
Dags för lite fika och sen måste jag ta tag i mina inlämningsuppgifter till kursen. Vi hörs senare!

Kram Veronica
Två av mina älskade pojkar!

lördag 22 augusti 2009

Stövelväder

Idag har jag och Sebastian varit på fotboll då hans lag skulle spela poolspel i Gimo. Det fullkomligt öste ner regn ända fram till sista matchen, sen kom solen äntligen fram! Laget kämpade på och ingen klagade, men det är väl för att dom älskar att spela! Väl hemma var det bara att hänga kläder och skor på tork i solen. Imorgon är det Victors tur att spela match hemma och väderkartan har lovat fint väder!
Vi har precis mumsat på grillad mat och nu tänkte jag slänga ihop en blåbärspaj! Tror nog att illamåendet börjar ge med sig...

Ha en underbar lördagkväll!
Kram Veronica














torsdag 20 augusti 2009

TÄVLING!

Nu tänkte jag köra igång en liten tävling! Vinsten är en stjärna i plåt och den kommer från Mio. Den är 33 cm hög och 35 cm bred och har en härligt sliten look!

Jag vill att du lämnar en kommentar under inlägget här och har du en blogg så vill jag även att du länkar till tävlingen. Låna gärna bilden! Tävlingen pågår t o m 10 september!


Lycka till!







onsdag 19 augusti 2009

Pigg onsdag

Känner mig riktigt pigg och som "vanligt" idag! Mycket skönt, för igår låg jag däckad hela dagen. Jag har börjat plugga på distans också. Ska gå en kurs i två terminer framåt, Ekonomiassistent med löneadministration. Det verkar kul i alla fall och så har jag nåt att pyssla med fram till bebisen kommer!
Jag och min nya kompis Canon har börjat att lära känna varandra också. Idag har vi fotat lite detaljer i köket och det är sååå roligt att ha en sån fin kamera! Hoppas på att lära mig mer om den så småningom.
Tänkte ha en liten tävling också för att fira att bloggen har haft över 12000 besökare. Lägger ut tävlingen ikväll!

Ha en underbar dag!
Kram Veronica



























måndag 17 augusti 2009

Sommarlovets sista dag

Måndag igen och det är sista dagen på sommarlovet. Lite vemodigt, men samtidigt ska det bli skönt att få komma tillbaks till vardagen och dess rutiner.
Helgen har varit aktiv men trevlig då vi hade mina föräldrar och min lillasyster med pojkvän på besök. Vi har bl.a käkat kräftor och haft det allmänt mysigt! Tänkte lämna här ut ett recept på en smaskig och superenkel äppelkaka som vi åt under helgen. Prova gärna den nu när det närmar sig äppeltider!

Jag mår fortfarande lite illa emellanåt, så hoppas att ni har förstående för att det ibland blir glest mellan inläggen. Håll tummarna för att jag blir piggare snart!

Ha det gott!
Kram Veronica









Mjuk äppelkaka!
2-3 äpplen
4 dl vetemjöl
2 dl socker
3 tsk bakpulver
2 dl mjölk
2 msk smält smör
2 tsk kardemumma
Socker och kanel till garnering
Skär äpplena i klyftor. Blanda ihop alla ingredienser till smeten. Häll smeten i en smord
och bröad form. Stick ner klyftorna och pudra på socker och kanel. Grädda i ca 35 min i 200 grader! Servera med vaniljvisp!

fredag 14 augusti 2009

Fredag!

Fredag igen och vi har varit på 9-års kalas idag då lillasysters äldsta son fyllde år. Grattis igen Emil och hoppas din dag vart riktigt bra!
Nu har precis mina föräldrar rullat in med husvagnen på gården, så det är dags att ta fram fika. Lillasyster Victoria och hennes pojkvän Tobias har också hängt med och imorgon tänkte vi ha en liten kräftskiva!
Ni får hålla tillgodo med lite bilder från våran Göteborgstripp!

Happy friday!
Kram Veronica















torsdag 13 augusti 2009

Jag ger upp!

Sista dagarna på Peters semester och barnen börjar skolan och dagis nästa vecka. Är sommaren redan slut? Ja, ja, vi har i alla fall haft ett bra sommarlov trots lite illamående och trötthet från mig.!
Igår var vi på Ikea och köpte nya soffklädslar. Jag ger upp de vita nu! Dom är så solkiga och ofräscha hela tiden! Vi hinner precis tvätta dom och sen börjar det dyka upp lite fläckar här och var. Inte så konstigt kanske med 6 personer och 2 katter i huset. Men jag sparar dom givetvis och kanske dom får komma fram till julen igen! Nu har vi i alla fall köpt svarta soffklädslar, det blir nog snyggt också!


Hittade lite underbara inspirationsbilder från danska designern Tine K:s privata hem. I like it a lot! Se och njut, det gör jag!

Kram Veronica











Bilder från Tine K!


tisdag 11 augusti 2009

Min nya kompis!

Jippie! Jag har blivit med systemkamera! Det är nog en av dom finaste presenter jag nånsin fått och jag blev så lycklig när jag öppnade paketet från alla mina älskade killar! Dom hade gått och köpt en fin systemkamera till mig, och det var precis vad jag önskade mig. Men jag trodde faktiskt inte att jag skulle få någon för den kostar ju en hel del. Så tack, tack, tack igen, my lovley boys! Och tack för alla gratulationer från er som kommenterade både till födelsedagen och till bebisen!

Hade i alla fall en underbar dag med kära vänner, släkt, mycket fina presenter och god tårta! Tack också till er som kom och förgyllde min dag!
Idag har jag varit ganska trött och då mår jag sämre, så nu ska vi slänga oss i soffan och titta på en familjefilm. Skönt och mysigt för det spöregnar här just nu.

Simma lugnt! ♥♥♥




Min fina nya kamera!





Mycket annat fint fick jag också!



måndag 10 augusti 2009

Min dag!




Idag fyller jag 27 år! Hurra hurra! Ojdå, jag slant visst lite på knapparna... Hrm, host... 37 ska det ju vara. Måste nu återgå till tårtbaket, vi hörs senare!

Kram Veronica




lördag 8 augusti 2009

Chilla på altanen

Idag har det varit Roslagsloppet här och vi har varit ner på stan och kollat. Mina föräldrar och min moster med man var här och fikade först. Trevligt som vanligt! Senare på eftermiddagen så fick vi barnvakt och då passade vi på att gå ut och äta, bara Peter och jag. Det var såklart supermysigt och vi åt jättegod mat! Har varit pigg och mått bra idag så då gäller det att passa på att äta, ha ha!
Sen när vi kom hem så chillade jag och Lucas på altanen. Det är så underbart och skönt där på kvällarna. Lucas var så gullig, han kände på min långklänning och så kallade han mig "sessa"! Åh, han vet redan hur man charmar tjejer!

Nu tänker vi fortsätta vårt lördagsmys!
Puss och kram ♥♥♥




Piggare mamma idag!



Pussgroda!










Vår härliga altan i kvällssolen!